Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Ενίσχυση με τη σύνδεση ενός πληκτρολογίου usb - οδηγός που απαιτείται

Υπάρχουν τρεις τρόποι για να πάρετε ένα πληκτρολόγιο usb για να λειτουργήσει.

Ο ένας είναι να χρησιμοποιήσετε ένα CD εγκατάστασης του προγράμματος οδήγησης που θα πρέπει να έχουν έρθει με το πληκτρολόγιό σας. Απλά εγκαταστήστε το CD, σβήσετε τον υπολογιστή σας, συνδέστε το πληκτρολόγιο, στη συνέχεια, υποδήματα και πάλι. Το πληκτρολόγιό σας θα πρέπει στη συνέχεια να εργαστούμε.

Ένας άλλος τρόπος είναι ότι αν χρησιμοποιείτε τα Windows, πολλά από τα προγράμματα οδήγησης είναι ήδη εγκατεστημένα, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να αξιότιμη θέση να μετατρέψει τον υπολογιστή σας, συνδέστε το πληκτρολόγιο, και ο οδηγός θα εγκαταστήσει και θα πρέπει να συσταθεί από τα Windows.

Η τελευταία επιλογή είναι να προσπαθήσουμε και να κατεβάσετε ένα πρόγραμμα οδήγησης από το διαδίκτυο. Απλά χρησιμοποιήστε μια μηχανή αναζήτησης, ή να δοκιμάσετε ένα site που φιλοξενεί ειδικά τους οδηγούς. Επίσης, ορισμένοι κατασκευαστές θα παρέχουν στους οδηγούς συσκευών στις ιστοσελίδες τους, αυτά είναι συνήθως η καλύτερη κίνδυνο.

Θα ήθελα να δοκιμάσετε την ιστοσελίδα του κατασκευαστή, τότε μια περιοχή όπως: http://www.driverfiles.net/Input-Devices ...

Η ελπίδα αυτό βοηθά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου