Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

I χυθεί νερό στο laptop μου. Είναι νεκρός;

Θα μπορούσε να είναι νεκρός, ή θα μπορούσε να είναι κρίσιμη. Το καθένα εξαρτάται από το τι το νερό πήρε και αν υπήρξε κάποια μόνιμη βλάβη. Η καλύτερη συμβουλή μου θα ήταν να αφαιρέσετε την μπαταρία και τυχόν πηγές ενέργειας, αφήστε το σε ένα ζεστό και adust μέρος που έχει την αφθονία του εξαερισμού για λίγες ημέρες, και στη συνέχεια, όταν θα έχετε να το πάρετε στο σπίτι, εκτός αν είστε σίγουροι κάνουμε και βλέποντας υπό την προϋπόθεση ότι είναι απολύτως ξηρό στο εσωτερικό. Μην το αφήνετε σε ένα θερμαντικό σώμα, καθώς αυτό μπορεί να βλάψει την οθόνη αν το ψυγείο παίρνει πάρα πολύ ζεστό.

Αν είναι νεκρός και δεν μπορείτε να το πάρετε σε υποδήματα, τότε κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται να κοστίσει περισσότερο για την επισκευή του, παρά να το αντικαταστήσει.Ελέγξτε για να δείτε αν έχετε οποιαδήποτε ασφαλιστική ή εκτεταμένη κάλυψη της εγγύησης που καλύπτει τυχαία ζημιά, αλλά το κάνετε αυτό πρώτα προτού να αρχίσετε να το σχίσουν, και βεβαιωθείτε ότι ο φορητός υπολογιστής δεν διαθέτει κανένα «ΑΚΥΡΗ ΕΦΟΣΟΝ καταστραφούν ή να καταργηθούν" αυτοκόλλητα σε αυτό. Εάν οι γονείς έχουν ασφάλιση με την τυχαία καλύπτει ζημιές σε αυτό, μπορεί να σας αφήσει να χρησιμοποιήσουν τις δικές τους, αλλά να θυμάστε να πω ότι συνέβη στη διεύθυνσή τους και όχι οπουδήποτε αλλού.

Επίσης, εάν καλύπτεται, οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες θα θέλουν τη μονάδα σας, ώστε αν υπάρχει κάτι που δεν θέλω ο κόσμος να κάθισμα μπορεί να θέλετε να σκεφτείτε για αυτό και εξετάζει τη διαγραφή του σκληρού δίσκου και συνδέοντας επάνω σε ένα κουτί και τη διαγραφή ή τη μορφοποίηση του δίσκου, πριν να το στείλετε πίσω.Έχω ένα παλιόφιλος ο οποίος παίρνει υπολογιστές που πωλούνται από τις ασφαλιστικές εταιρείες ως αντιοικονομικό για την επισκευή (τα πουλάει για τα μέρη) και θα εκπλαγείτε για οποιοδήποτε από τα γεμίσουν ηλίου βρίσκει στους δίσκους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου