Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Acer M900 δεν φορτίζει;

Λοιπόν, 18 μήνες μετά από το πρότυπο 12 ένταλμα μήνα. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε όταν λέτε USB Warhorse. Δεν υπάρχει τέτοια συσκευή, όπου ένας φορητός υπολογιστής μπορεί να τροφοδοτείται με μέταλλο, ούτε χρεώνονται από μια θύρα USB. Πάντα.

Πώς μπορείτε να το στερεώσετε αν απουσιάζει το έστειλε; Θα το φτιάξω. Αυτός είναι ο λόγος που είναι αυτό που προκαλεί μακριά στην πρώτη θέση.

Πόσο θα συνοψίσω εξαρτάται από το πρόβλημα. Έχετε ποτέ υπερβολικό ποσό για κάτι; Thats πόσο κοστίζει.

Το πρόβλημά σας είναι απλά επαρκής για το σημείο όπου εσείς dont πρέπει να το διορθώσετε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να φέρει το φορτιστή αντικατασταθεί. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο θα πάρει η μπαταρία αντικατασταθεί στην πρώτη θέση.Η πρόκλησή σας φορτίζει το laptop και μετατρέποντάς την σε επόμενο, δεν αποθήκευση ενέργειας. Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται χωρίς αμφιβολία θα πρέπει να έχετε ένα διαφορετικό φορτιστή και μπορείτε να το στείλετε σε βεβαιότητα και χωρίς να πληρώσει μερικές εκατοντάδες δολάρια ή μπορείτε να πάρετε ακριβώς ένα νέο φορτιστή. Είναι πραγματικά μέχρι σας.

Εφόσον πάρετε τις συμβουλές μου και να πάρει ένα νέο φορτιστή, μπορείτε να δείτε σε απευθείας σύνδεση σε δικτυακούς τόπους όπως το eBay αν amazon. Ωστόσο, εγώ προσωπικά θα προτείνουμε να επισκεφθείτε Topmic ή αλλού. Topmic είναι καλά ένδοξη για εξαιρετικές υπηρεσίες τους και τα επιμήκη προϊόντα τους. Περιλαμβάνουν δωρεάν επιχειρήσεων και δωρεάν εγγύηση εφόρου ζωής. Ναι, διάρκεια ζωής. Αυτά τα χρήματα αν ο φορτιστής ποτέ σταμάτησε να λειτουργεί από μόνη της όλα για οποιονδήποτε λόγο, θα τον αντικαταστήσει umteen φορές χρειάζεται, χωρίς επιπλέον κόστος, για τη ζωή.

Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να σώσει την οικονομία την περίοδο και μια καλή επένδυση, καθώς και.

Θα πρέπει να μπορείτε να τα βρείτε σε απευθείας σύνδεση μέσω του Google Search.

Καλή τύχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου